2011. június 28., kedd

Vadító Szép Napok - Wong Kar-wai Bontatlan - Jelenlegi ára: 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Yuddynak (Leslie Cheung – A vér nem válik vízzé) nincsenek igazi kapcsolatai; talán önvédelemből, talán önzésből tartja magát távol a mély érzelmektől. Felnőtt fejjel tudja meg, hogy az őt felnevelő részeges ex-prostituált, nem vér szerinti édesanyja. A megkeseredett asszony egyetlen eszközként azzal láncolja magához a fiút, hogy titokban tartja, kik az igazi szülei. A végtelenül magányos, csalódott Yuddy sajátos módon vesz elégtételt a sorson: egyszerre csábítja el a csöndes, visszahúzódó Su Lizen-t (Maggie Cheung – Hős, Tiszta, Rendőrsztori) és Mimit, a showgirlt. Mikor ráébred, hogy ő is szerelemet érez Su Lizen iránt, akaratlanul is tragikus események láncolatát indítja el.
Wong Kar-wai második filmje a legkorábbi darabja a Szerelemre hangolva és a 2046 alkotta trilógiának. A már ismerős zenei világ tökéletesen idézi meg a hatvanas éveket, a keserű-bús szenvedélyt, és azt a varázslatos hangulatot, amely az állandó alkotótárssá vált Christopher Doyle fényképezésével válik teljessé.
„ Hallottam, hogy van egy madárfajta, aminek nincs lába. Csak repülni és repülni tud. Ha elfárad, akkor a szellőn alszik. Egész életében csak egyszer szállhat le. Abban a pillanatban meghal. ”
EXTRÁK:
Előzetes
Ajánló - Corner



Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 06:18
. Vadító Szép Napok - Wong Kar-wai Bontatlan - Jelenlegi ára: 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése