2011. július 30., szombat

GSM RIASZTÓ SZETT , BETÖRÉSVÉDELEM , AJTÓRIASZTÓ - Jelenlegi ára: 21 800 Ft

Beépített SIM kártya olvasóval ellátott riasztó szett.
Olcsó és nagyon hatékony védelem akár hangos szirénával, akár csendes SMS vagy mobil hívással, vagy akár mindkettővel egyszerre.
Rendkívül nagy tudású készülék.
Vezeték nélkül kommunikál az egység az érzékelőkkel, ezért nem kell közvetlen közelben elhelyezni, nincsenek vezetékek, rejtve is maradhat.
Egyszerre 6 telefonszámot is tud riasztani a készülék egymás után felhívva azokat, vagy ha szeretnénk, akkor SMS formájában értesít a betörésről 3 telefon erejéig.
Nem csak távirányítóval, de telefonnal is ki- és bekapcsolhatjuk a riasztás funkciót, ha a távirányt elfelejtettük volna magunkkal vinni. Természetesen a kommunikációhoz egy négy jegyű kódot is megadhatunk, hogy illetéktelenek még véletlenül se tudják vezérelni.
A telefonos csendes riasztás mellé beállíthatjuk a szirénát is, melynek fülsüketítő hangja van, az utcában mindenki hallani fogja.
A távirányítót is letilthatjuk, hogy ál távirányítóval ne tudják hatástalanítani, ilyenkor csak hívással kapcsolhatjuk a riasztót.
Áramkimaradás esetén beépített akkumulátorát használja, és gond nélkül tovább üzemel.
Folyamatosan hálózaton van, ezért az eseményt követő másodpercben már indul is a hívás, vagy az SMS, nem kell várni hálózat felépítésre, mert azt bekapcsolást követő 30 másodpercben megteszi.
Rengeteg extra szolgáltatást nyújt még a szerkezet, például Időzített riasztás bekapcsolás stb…
Tartozékok:
-Központi egység beépített SIM olvasóval
-Mágneses vezeték nélküli ajtónyitás érzékelő
-Vezeték nélküli mozgásérzékelő
-2 db távirányító
-Sziréna
-220V-os hálózati töltő


Jelenlegi ára: 21 800 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 10:58
. GSM RIASZTÓ SZETT , BETÖRÉSVÉDELEM , AJTÓRIASZTÓ - Jelenlegi ára: 21 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése