2011. augusztus 27., szombat

AYURVEDA Gold 24K Foltmentesítő Krém 50 ml - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


Gold 24K Foltmentesítő Krém 50 ml
A krém különleges összetevőinek és a 24 karátos aranynak köszönhetően rendszeres használat mellett halványítja a bőrön látható foltokat, bőrhibákat, esetleges sérülések nyomait (himlő, hegek, májfolt stb. ) ezáltal a bőr foltmentes és hibátlan lesz.
MI AZ AYURVEDA?
Az Ayurveda India 5000 éves gyógyászati rendszere, az indiai szubkontinens területén élő népek ősi kultúrájának, a védikus civilizációnak egy, a mai napig élő és működő hagyatéka. Szó szerinti fordításban az Ayurveda az „ Élet Tudománya”, ahol az ayur az életet, a véda pedig a teljes, tökéletes tudást jelenti. Az Ayurvedát nevezik az „ Orvostudományok Anyjának” is, mivel egyetemes elvei az évezredek folyamán szinte valamennyi főbb gyógyászati rendszer alapjává váltak. Ezt tanulta Hippokratész is.
Az Ayurveda egyike a világ három gyógyászati rendszerének (a kínai és a nyugati, allopatikus orvoslás mellett), és ma is közel 2 milliárd embert gyógyít. Az Ayurvedánakigenkifinomultmódszereivannakalegkülönbözőbb betegségek gyógyítására és utókezelésére, mégis elsősorban a betegségmegelőzést, vagyis az egészségmegőrzést tartja szem előtt – hiszen sokkal könnyebb és jobb valamit megelőzni, mint a már kialakult (és esetleg krónikussá vált) problémát kezelni.
 Az ayurvedikus termékek minden más kezeléssel együtt, káros mellék- és kölcsönhatás nélkül alkalmazhatók. A termékeket alkotó több ezer gyógynövény és ásványi eredetű anyagok gyógyító hatásának összefoglalását az 1908 óta többször kiadott Indian Materia Medica (Indiai Gyógyszerkönyv) tartalmazza.
Reméljük, hogy széles termékskálánkban Ön is megtalálja azt a készítményt, mely segít Önnek tökéletes egészséges és szépsége megőrzésében, vagy a betegség utáni gyógyulásban, rehabilitációban.
Fontos: A forgalmazott termékek bevizsgáltak, rendelkeznek minden hatósági engedéllyel. (OÉTI, OGYI, KERMI)
A forgalmazott termékek rendelkeznek a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány ajánlásával!
A GYÁRTÓKRÓL
A Dabur Indiaa negyedik legnagyobb fogyasztási cikkeket gyártó vállalat Indában. Éves forgalma kb. 150 milliárd forint. Az 1884-ben, Calcuttában alapított céghosszúutattettmeg, míg vezető fogyasztási termékgyártó vállalat lett Indiában. Az elmúlt több, mint 125 évet a vállalat az egészséges és holisztikus életmód, természetalapú megoldásai fejlesztésének szentelte. Széles termékpalettájával minden fogyasztónak a legjobb megoldást kínálja, a Dabur név garantálta minőségben.
Az Emami Group 1974-ben, Calcuttában kezdte meg tevékenységét ayurvedikus gyógyszer és kozmetikai termékeket gyártó manufaktúraként. 1978-ban egy nagy múltú és jó hírű kozmetikai gyár, a Himani Ltd. (alapítva: 1949)felvásárlásával szélesítette termékpalettáját, és vált India szerte ismert ayurvedikus gyártóvá. A legismertebb márkája az 1984-óta forgalmazott „ Boroplus Antiseptic Cream”, mely nemcsak Indiában, Nepálban, de Oroszországbanés Ukrajnában is a legnagyobb mennyiségben forgalmazott antiszeptikus krém.
Az Emami Group egyike a világ 500 legjobb, 1 milliárd dollárnál kisebb forgalmú vállalatnak a Forbes Magazin szerint. 2010-ben a 125-ik helyen van rangsorolva az 500 legértékesebb magántulajdonú vállalat között a Business Today által.



Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2011-09-04 14:45
. AYURVEDA Gold 24K Foltmentesítő Krém 50 ml - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése