2011. december 25., vasárnap

motoros TV antenna, digitális Tv adáshoz! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható motoros mozgatású TV antenna. UHF-VHF sáv vételére alkalmas, így alkalmas a nemsokára bevezetendő digitális TV adások vételére. Figyelem! Az antenna önmagában nem biztosítja a TV adás megjelenítését, ahhoz mindenképpen kell egy beltéri egység, amit a megfelelő szolgáltatótól lehet kérni! Az antenna paraméterei a képeken láthatóak. Az antenna pozícióját a fotelból kényelmesen lehet állítani a mellékelt távírányító segítségével. Az aukció tárgya a MÁSODIK képen látható antenna. Garancia csak akkor érvényesíthető rá, ha megfelelő szakember állítja össze és szereli fel! A mindent tudó szomszéd vagy a falu végén élő Mekk Mester gányolásaiból eredő károkat nem tudom felvállalni!
Figyelem! Az aukció leírása, az azon szereplő képek a tulajdonomat képezik, azoknak, illetve azok egyes részeinek felhasználását NEM engedélyezem! Jogtalan felhasználások, garantáltan jogi és kártérítési eljárást vonnak maguk után!
Postaköltségre, minimálárra, szállítási és fizetési feltételekre vonatkozó kérdésekre NEM válaszolok, minden szükséges információ elérhető a "Szállítási és fizetési feltételek" feliratra kattintva!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 21:58
. motoros TV antenna, digitális Tv adáshoz! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése