2012. január 20., péntek

6 elemes babakarám, kerítés, karám kapuval, járóka - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Összecsukható BABAKERÍTÉS!! Összeszerelése gyors és egyszerű. Kis helyen elfér. Csúszásgátló talppal, további bővítési lehetőséggel, hazai bükkfából készült, időtálló termék. A babakerítés nem lakozott így egészségre ártalmatlan. A rudak szálkamentesre vannak kezelve.
Falhoz is rögzíthető, illetve sokszögben is felállítható. A rendelkezésre álló tér formájához igazítható. Az elemek külön-külön is felhasználhatók. 1 kapu van hozzá, ami szintén felhasználható akár külön elemként védőrácsként konyhaajtókhoz, vagy lépcsőkhöz, stb.
Az egyes elemeket egy kb 5, 5 cm-es csuklópánt köti össze, melynek segítségével szétszedés nélkül is kis helyen elfér a kerítés.
A babakerítések, babakarámok az EU összes biztonsági előírásának megfelel. Minden elem körülbelül 94 cm hosszú és 73 cm  Az elemek súlya:  kb 1, 5 kg.
A MÉRETE MIATT NEM POSTÁZOM!!!! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A XXII. KERÜLETBEN A LAKÁSOMON LEHETSÉGES!
Köszönöm a megértést!
Nem szedtem szét, csak összecsukva fotóztam le, de ha megnézed a Vaterán fent lévő képeket, láthatod, hogy hogy néz ki kinyitva. Természetesen úgy formázod a 6 elemet, ahogy akarod. : -)
Nézz szét a termékeim között, és spórolj a postaköltségen!
Csak az licitáljon, aki el is kívánja vinni a terméket. Az utóbbi feltöltésem során 10-ből 4-et nem vittek el, de azért azt kérték, hogy pozitívan értékeljem őket. (Még most is felháborodok rajta, hogy milyen emberek vannak... )



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 14:59
. 6 elemes babakarám, kerítés, karám kapuval, járóka - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése